Flexibilné služby zákazníkom Kontakt: +421 905 625 798
Rýchle doručenie V priemere do 2 až 7 dní (v rámci SR)
Možnosť výmeny 30-dňová lehota vrátenia peňazí
Bezplatné doručenie Pri nákupe nad 100 €
0
ks - 0 EUR
hu | ro | en | de | sk

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ochrana osobných údajov na tejto webovej stránke je v súlade so zákonom č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 108/2000 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji. Každý osobný údaj, ktorý je poskytnutý pre internetový obchod Sylverro, firma Sylverro Kft. dôverne uchováva a nevydáva ich žiadnej inej osobe. Výnimkou je vzťah, v ktorom sa firma Sylverro Kft. zúčastňuje ako subdodávateľ. V tomto prípade sa kupujúci (nie spotrebiteľ, ale podnikateľ, ktorý nakupuje výrobky či užíva služby za účelom svojho podnikania) riadi obchodnými podmienkami v rozsahu, v ktorom sa ho týkajú, a zákonom č. 513/1991 Zb. – Obchodný zákonník. Všetky citované právne predpisy sa rozumejú v najnovšom znení.
Kuriérska služba: GLS General Logistics Systems Hungary/Slovakia 

Účelom spracovania osobných údajov je vystavenie kúpnej zmluvy. Vami poskytnuté osobné údaje firma Sylverro Kft. využíva výlučne na uskutočnenie obchodu. Spracovanie osobných údajov prebieha len s Vašim súhlasom o spracovanie.

Počas prehliadania webshopu sa za účelom štatistických údajov zaznamenávajú technické informácie. (IP adresa, doba návštevy webovej stránky, atď.) Tieto údaje firma Sylverro Kft. sprostredkuje výlučne na základe právneho predpisu a právne podložených žiadostí pre úrady. Pre poskytnutie služieb je potrebné povoliť súbor „Cookie“. V prípade, ak nechcete povoliť súbor „Cookie“, môžete ho zakázať v nastaveniach Vášho prehliadača. Pri zakázaní súboru „Cookie“ je možné, že sa poskytované služby budú zobrazovať len čiastočne, alebo vôbec. Súbor „Cookie“ je malé množstvo dát, ktoré webový server pošle prehliadaču, ktorý ho uloží na počítači užívateľa. Pri každej ďalšej návšteve toho istého servera potom prehliadač tieto dáta posiela späť serveru. „Cookies“ bežne slúži na rozlišovanie jednotlivých užívateľov, ukladajú sa do nich používateľské predvoľby a pod. Po prihlásení sa na „odoberanie noviniek“ počas prehliadania internetového obchodu Sylverro, firma Sylverro Kft. všetky údaje diskrétne uchováva. Zrušenie „odoberania noviniek“ je možné po každom odoslanom e-maily s novinkami, kde sa v spodnej časti nachádza link na zrušenie. Iné zrušenie „odoberania noviniek“  je to možné na niektorom z uvedených dostupných kontaktných údajov. 

Všetky Vaše údaje firma Sylverro Kft. uchováva do vtedy, kým si nevyžiadate ich vymazanie. O vymazanie Vašich údajov, či ich zmenu môžete kedykoľvek požiadať písomnou formou na e-mailovej adrese info@moletka-sylverro.sk

Pri porušení ochrany osobných údajov sa môžete obrátiť na súd, alebo na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.


Facebook

Pinterest

YouTube